Hande Ataizi pişmanlığını itiraf etti! "Keşke ayrılmasaydım"

Eylül 2012'de evlendiği Benjamin Harvey'le evliliğini bitiren Hande Ataizi, katıldığı bir programda pişmanlığını itiraf etti.

Hande Ataizi pişmanlığını itiraf etti!

6 yıllık evliliğini sürpriz bir şekilde bitiren Hande Ataizi katıldığı bir programda Benjamin Harvey’le ayrıldığı için pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Ataizi,“Benjamin çarşamba günleri eve geliyor, yemek yapıyor. Bu tabloyu görünce bazen keşke ayrılmasaydım diyorum” dedi.

Hande Ataizi pişmanlığını itiraf etti!

Ünlü oyuncu katıldığı programda özel hayatı hakkında konuştu. Hande Ataizi, 3 yaşındaki oğlu Leon'un babası Benjamin Harvey hakkında, "Ailenin verdiği huzur çok güzel. Onu kaybetmekte aslında iyi bir şey değil. Onun için ben de Benjamin’den ayrılırken çok düşündüm." sözlerini dile getirdi.

Hande Ataizi pişmanlığını itiraf etti!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ataizi, boşanma sürecinde zor günler geçirdiğini daha önce dile getirmişti. Ünlü oyuncu özel hayatı hakkında şu sözleri ekledi: "Bizim arkadaş olma durumunda, beraber gülüp eğlenmede sorun vardı. Onunla iletişim kuramadık. Ben belki daha farklı bir şey olsun istedim. Daha Türk tipi belki bir erkek modeli yani daha sahip çıkan. Paramı kazanıyorum ama “olsun be aşkım, ben varım arkanda. Senin hiçbir şeye ihtiyacın yok” gibi bir cümleyi duyamadım."

Hande Ataizi pişmanlığını itiraf etti!

"Kadına erkek rolleri karıştırmamak gerek; kadın kadın olarak kalacak erkekte erkek haklarına sahip olacak. Ama Benjamin bana bu zamana kadar hiç kimsenin vermediği en değerli şeyi verdi, Leon’u. Birbirimizi çözemedik ama bir daha dünyaya gelsem yine Benjamin’le evlenirim. Çarşamba günleri eve geliyor, yemek yapıyor. Evcilik gibi. Bu tabloyu görünce bazen keşke ayrılmasaydım diyorum” dedi.

Hande Ataizi pişmanlığını itiraf etti!

Katıldığı programda eski eşi Benjamin Harvey'e duyduğu sevgi ve minnettarlığı sık sık dile getiren Hande Ataizi, "Ben hafif şuursuz bir insanım ama sorumluluklarıma da bağlıyım. Mesela çok iyi bir anne oldum. Leon, benim daha yumuşak bir insan olmamı sağladı. Doğru yaşta çocuk sahibi oldum" şeklinde duygularını ifade etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: