Kibariye, eşi yüzünden yine zor durumda! 10 milyon liralık borcu ödemek için...

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın borçlarını ödemek için zarara girdi. Şarkıcı, 10 milyon liralık borç için 3 milyon liralık evini 1 milyon 390 bin liraya elden çıkardı.

Kibariye, eşi yüzünden yine zor durumda! 10 milyon liralık borcu ödemek için...

Kibariye, geçtiğimiz yıl eşi Ali Küçükbalçık'ın borçları yüzünden zor günler yaşamıştı. Kendisinden 19 yaş küçük olan Küçükbalçık'a her zaman destek olan şarkıcı, yine fedakar çıktı. Takvim'in haberine göre usta sanatçı, eşinin piyasaya olan yaklaşık 10 milyon liralık borcunu ödemek için harekete geçti.

Zararına evini sattı

Ünlü şarkıcı, Ali Küçükbalçık'ı borç batağından kurtarmak için birkaç ay önce Bakırköy'deki evini satışa çıkardı. İlk başta ev için 3 milyon 140 bin lira fiyat biçen Kibariye, daha sonra satışı hızlandırmak için fiyatta indirime gitti. 58 yaşındaki şarkıcı, evini 1 milyon 750 bin liraya zararına satmak zorunda kaldı.

İhaneti affetmişti

Öte yandan Kibariye, geçtiğimiz yıllarda da Ali Küçükbalçık'ın kendisini aldattığını öğrenmişti. Ancak şarkıcı, eşine 'Hatasız kul olmaz' diyerek destek çıkmıştı. Bu sözlerle ise uzun süre magazinin gündemine oturmuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: