"Kiralık Aşk" final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi...

Star TV'de yayınlanan "Kiralık Aşk" dizisinin ocak ayı içerisinde final yapacağı iddiasına yapımcı şirketten cevap geldi.

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinin paylaştığı "Kiralık Aşk" dizisi son haftalarda büyük reyting kaybı yaşadı.

Dizinin önlemez reyting kaybı erken final iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Bugün çıkan bir haberde "Kiralık Aşk"ın 27 Ocak’ta final sahnesinin çekileceği ve bu sahne çekildikten bir kaç hafta sonra da dizi ekrana veda edeceği iddia edildi.

"Kiralık Aşk"ın erken final yapacağı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırınca dizinin yapımcı şirketi Ortaks Yapım bir basın açıklaması yaparak iddia yanıt verdi.

Yapım şirketi, sezon öncesi yayıncı kanal Star TV ile yaptıkları planlama dahilinde çekimlerin devam ettiği açıklarken dizinin bu sezon final yapacağı fakat final tarihini henüz belirlemedikleri belirtti.

[b]İşte yapım şirketinin o basın açıklaması;[/b] "Geçen sene Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa zamanda çok sevilen Kiralık Aşk isimli dizimizin yeni sezonuna başlarken, kanalımızla yapmış olduğumuz görüşmeler ile hikayemizin yolculuğunun nerede ve ne şekilde finalize olacağını tasarlamıştık.

Stratejik planlamamıza göre; hikayemizi birlikte kararlaştırdığımız doğrultuda, adım adım ilerletiyoruz ancak fınal tarihimizi henüz kesinleştirmedik.

Dizimizin çekimleri son hızla ve çok keyifli bir şekilde devam etmektedir. Final tarihimiz belirlendiğinde konuyla ilgili duyuru tarafımızca yapılacaktır.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: