‘Kiraz Mevsimi’ ezdi geçti

"Televizyonun Sosyal Medyası" olarak tanımlanan N’oluyo platformunda 2015 yılının ‘En İyileri’ anketi yapıldı.

‘Kiraz Mevsimi’ ezdi geçti

‘Kiralık Aşk’, ‘Güneşin Kızları’ ve ‘Kiraz Mevsimi’ arasında büyük çekişmenin yaşandığı ve 3,4 milyon oy kullanılan ankette kullanıcılar, dört tur boyunca eleme yaptı. 11 kategoride yapılan anket sonucunda 3 kategorinin kazananı Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi oldu. ‘En İyi Erkek Oyuncu’ Serkan Çayoğlu seçilirken ilk üçte İlker Kaleli ve Buğra Gülsoy yer aldı. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Kara Ekmek’de rol alan Özlem Yılmaz oldu. İkinci sıraya Özge Gürel, üçüncü sıraya Bergüzar Korel yerleşti. Son ana kadar çekişmenin yaşandığı ‘En İyi Yerli Dizi’ kategorisinde Kiraz Mevsimi, 500 oy farkla Kiralık Aşk’ı geçerek birinci oldu. Güneşin Kızları da üçüncü sırada yer aldı.


‘En İyi Çıkış Yapan Oyuncu’ Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız, ‘En İyi Televizyon Programı’ Beyaz Show seçilirken, onu Survivor All Star ve O Ses Türkiye takip etti. ‘Televizyondaki En Komik An’ ise O Ses Türkiye’den Gökhan’ın “Kolum çarptı” diyerek yarışmacıya döndüğü an olarak belirlendi.



Final yapmış olsa da efsane aşk statüsünü korumayı bilen ‘ÖyAz’ (Ayaz ve Öykü - Kiraz Mevsimi) büyük rakiplerinin arasından son anda sıyrılmayı bildi. Güneşin Kızları’ndan Ali ve Selin ikinci, Kiralık Aşk’ın Defne ve Ömer’i ise üçüncü oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: