'Kırmızı Oda' Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu!

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen otuz dokuzuncu bölümüyle, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak cuma gününün çok izlenen yapımı oldu.

'Kırmızı Oda' Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu!

‘Kırmızı Oda’nın 39’uncu bölümünde; Aristokrat bir ailede katı kurallarla büyüyen ve üzerine yüklenen sorumluluklardan kendini unutan Nurcihan (Itır Esen), tıpkı ailesinin diğer fertleri gibi değişme isteği duyunca, Doktor Hanım ona birlikte yeni bir başlangıç yapmayı teklif etti.

Vahit (Uğur Yücel), evliliğinin ilk yıllarında intihara kalkışarak eşi Nurcihan’ı çok üzdüğünü paylaşırken, Doktor Hanım’ın sözünü dinlemeye karar verip geçmişini unutup huzuru Nurcihan’la birlikte yakalamaya karar verdi.

Mitra (Melisa Aslı Pamuk), sevgilisi Yasin’in bir önceki kız arkadaşının intikamını kendisinden almaya çalışarak onu istismar ettiğini anlatınca, Doktor Hanım, Mitra’nın yaşadığı suçluluk duygusunu hafifletmeye çalıştı.

Sadi (Erkan Petekkaya), Azra ile beraberken Selçuk’a yakalanınca Hamdi’nin ona yüz çevirdiğini ve mutluluğunun yarım kaldığını paylaştı. Yıllardır beklediği Miço’nun karşısına çıkıp onu birlikte çalıştığı Hikmet konusunda uyarması Sadi’yi yaraladı.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 4 Haziran Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: