'Kış Güneşi’nin ilk bölümünü birlikte izlediler!

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştıkları ‘Kış Güneşi’ dizisinin oyuncuları ve ekibi, dizinin dün akşam (23 Şubat) ekrana gelen ilk bölümünü birlikte izledi. Gece keyifli geçti, herkes çok umutluydu ama gecenin sabahına açıklanan reytinglerde dizi 28. olabildi.

'Kış Güneşi’nin ilk bölümünü birlikte izlediler!

Geceye; ‘Kış Güneşi’ dizisinin oyuncuları ve dizi ekibinin yanı sıra, Show TV ve Endemol Shine Türkiye yöneticileri de katıldılar. ‘Kış Güneşi’nin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver ile Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Gerçe, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen, Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han birinci bölümü büyük bir heyecan içerisinde izlediler. Kadim rolüyle büyük beğeni toplayan Hakan Boyav ise şehir dışında olduğu için geceye katılamadı.

HEYECANIMIZ BÜYÜK

Yönetmen Murat Onbul ise heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Güzel bir iş ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Heyecanımız büyük. Umarım izleyicilerimiz de ‘Kış Güneşi’ni çok sever.”

‘Kış Güneşi’nin başrol oyuncularından Şükrü Özyıldız ise,“Çok güçlü bir ekibimiz var, büyük bir keyifle çalışıyoruz. Güzel bir işe imza attığımıza inanıyoruz. ” şeklinde konuştu.

Dizinin ilk bölümünün final sahnesinin ardından oyuncular alkışlar eşliğinde tebrikleri kabul edip, başarılarını kutladılar.

İŞTE O KARELER:



REYTİNGLERDE ŞOK!

Dizi ilk bölümüyle reytinglerde büyük şok yaşadı. Total'de 28. sırada yer alan Kış Güneşi, AB kategorisinde ise 23. sırada yer aldı...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: