Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı: "Unutamadığım bir andı..."

Önceki gün gazetecilerle bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, samimi açıklamalarda bulundu. Deniz tutkunu olan ve bir anısından bahseden ünlü oyuncu, "Doğum günümdü. Sabah denize gittim, bacağıma bir ahtapot dolandı. Çıkardım bacağımdan, biraz ileri gittim. Bir tane daha vardı. Onlarla beraber yüzdük, unutamadığım bir andı. Birlikte takıldık ve sohbet ettik" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı:

Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu markanın geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen koleksiyonunu tanıtmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı:

Toplantıda magazin muhabirleriyle sohbet eden Kıvanç Tatlıtuğ, çocukluğunda baba evinde kuzu beslediklerini açıkladı: “Babam eve bir gün yavru kuzu getirdi. Dördüncü kattaki evimizde baktık ona.”

Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı:

Deniz tutkunu olan ve dalış yaparak zıpkınla balık avlayan oyuncu, "Doğum günümdü. Sabah denize gittim, bacağıma bir ahtapot dolandı. Çıkardım bacağımdan, biraz ileri gittim. Bir tane daha vardı. Onlarla beraber yüzdük, unutamadığım bir andı. Birlikte takıldık ve sohbet ettik." ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı:

Doğayla iç içe bir hayat yaşadığını belirten Kıvanç Tatlıtuğ, "Çocukluğum doğada geçti benim. Eşimle oturmuş olduğum ev de doğanın içinde. Orman yeşil ve mavi benim hayatımın içinde..." şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı:

Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen’le rol alacağı “Âşıklar Bayramı” filmi için Kars’a gideceğini söyledi: “Yarın (bugün) yolculuk var. Bir baba-oğul hikâyesini anlatacağız. İzleyenler ağlayacak.”

Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez anlattı:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: