Kıvanç ve Tuba'nın yeni dizisinin adı ve rolleri belli oldu

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte rol alacağı yeni diziyle ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Kıvanç ve Tuba'nın yeni dizisinin adı ve rolleri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün yeni sezonda birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen diziyle ilgili bilgililer gelmeye devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizi için ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşılmış ardından da senaryo için Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ikna edilmişti. Uzun süren arayışın ardından Tatlıtuğ'ın partnerliği için Tuba Büyüküstün ile söz kesilmişti.



Star TV'de yayınlanacak diziyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni gelen bilgilere göre dizinin adı ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rolleri de netleşti.



Uçankuş'un haberine göre; Adı "Siyah Beyaz" olacak dizide Tatlıtuğ, babası adına tetikçilik yapan acımasız, soğuk ve aşkla meşkle işi olmayan bir adam.



Tuba Büyüküstün'ün canlandıracağı rol ise son derece naif ve iyilik meleği. Bu iki karakterin buluşmasıyla büyük bir aşk yaşanacak, siyah ve beyaz buluşacak ve ortaya engellerle dolu bir dizi macera çıkacak. Ancak son gelen haberlere göre senaryoda ciddi değişimler yaşanacak.



Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ'un, yönetmen olarak Mehmet Ada Öztekin'le çalışmak istediği ancak yapımcının Ali Bilgin'le anlaşması üzerine yakışıklı oyuncunun önümüzdeki yıl Mehmet Ada Öztekin'le sinema filmi çekmeye karar verdiği konuşuluyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: