Kıvanç Tatlıtuğ'dan ‘Prison Break’ sürprizi!

Kıvanç Tatlıtuğ, dünyada büyük ses getiren ‘Prison Break’ dizisinin Türkiye uyarlamasında rol alacak. Dizinin yapımcılığını yine Ay Yapım üstlenecek.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ‘Prison Break’ sürprizi!

Kıvanç Tatlıtuğ'un dünyada büyük ses getiren ‘Prison Break’in Türkiye uyarlamasında oynayacağı iddia edildi. Bu iddiayı Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde paylaştı. İşte Eyüboğlu'nun köşesinde paylaştığı o kısım...

"Ay Yapım, Amerika’nın ünlü dizilerinden ‘Prison Break’i çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye’yle yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı. Ancak Tatlıtuğ gibi bir ismi FOX’a kaptırmak istemeyen kanallar oyuncuya, son anda reddedemeyeceği kadar para, kaçırmak istemeyeceği kadar cazip bir proje sunarsa veya FOX Türkiye ile Ay Yapım arasında sorun çıkarsa ‘Prison Break’in Türkiye adaptasyonu tarih olur. Çünkü ‘Prison Break’ın hakları diziyi Amerika’da yayınlayan FOX News Corporation’da… Aksi halde sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Prison Break’le FOX’un yeni starı olur."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: