Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (44), şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Hamileliğinde dördüncü ayına giren Başak Dizer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Çift, doğumun yurt dışında gerçekleşeceği iddiasına da son noktayı koydu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Çağla Şıkel, eski eşi ve çocuklarının babası Emre Altuğ ile tatil yapınca "Barıştılar iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Şıkel bu iddiaları yalanladı ve ekledi: "Çocuklarımız için bir araya geliyoruz"

Manken Çağla Şıkel, önceki GECE Karaköy’de bir mekanda eğlendi. Arkadaşlarıyla vakit geçiren güzel manken, mekan çıkışında ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Fashion Week kapsamında birçok defilede boy gösteren Şıkel, “Moda haftasında her şey çok güzeldi, çok güzel işler yapıldı. Benim açımdan güzel tepkiler vardı” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu


Tatil yapmak için çocukları ile Erzurum’a giden ve boşandığı eşi Emre Altuğ’yla burada vakit geçiren manken, tekrar barıştığı iddialarını da net bir dille yalanladı. Çocukları için sık sık bir araya geldiklerini belirten manken, “Çocuklarımız için her zaman bir aradayız ama yeniden bir araya gelmek gibi bir durum söz konusu değil” dedi.





Kaynak:sozcu.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: