Koronavirüs geçiren Eda Ece: "Restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum."

Koronavirüse yakalanan Eda Ece, sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve "Restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs geçiren Eda Ece:

'Yasak Elma' dizisinin Yıldız'ı Eda Ece, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Güzel oyuncu Instagram hesabından bir açıklama yaptı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Karantinanın son günü olduğunu belirten Ece, "restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Eda Ece'nin o açıklaması:

“Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere malesef ben de #covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim. Lütfen ama lütfen kendinize çok dikkat edin. Maskenizi takın, ellerinizi yıkayın, kimseyle temasa girmeyin. Tekrar sete döneceğim için biraz panik içindeyim. Kalabalıkta çalışan herkese dikkat edin diyorum.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: