Kubilay Aka ve Miray Daner barıştı mı?

Geçtiğimiz günlerde ayrılan Kubilay Aka ve Miray Daner'in yeniden birlikte görüldüğü iddia edildi.

Kubilay Aka ve Miray Daner barıştı mı?

Kubilay Aka ve Miray Daner geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Bu kararı Kubilay Aka, Instagram hesabından "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz. Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım." sözleriyle açıklamıştı.

Hilal Altınbilek'le aldattığı iddia edilmişti.

Ayrılığın ardından Kubilay Aka'nın oyuncu Hilal Altınbilek'le samimi fotoğrafları yayınlanmış ve "Kubilay Aka, Miray Daner'i aldattı mı?" sorusunu gündeme getirmişti.

Barıştılar mı?

Dün Instagram’da Lost Secret isimli bir hesap tarafından Miray Daner ve Kubilay Aka’ın barıştığı iddia edildi. İddiaya göre Miray Daner ve Kubilay Aka, Kadıköy'de bir veterinerde ve ardından da bir tatil beldesinde birlikte görüldü. Bu iddialara Miray Daner ve Kubilay Aka'dan henüz bir açıklama gelmiş değil.

Kubilay Aka ve Miray Daner barıştı mı?

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: