Kubilay Aka'yı ifşa eden kadından açıklama!

Oyuncu Kubilay Aka ile yaptığı konuşmaları sosyal medya hesabından yayınlayan 25 yaşındaki kadından bir açıklama daha geldi.

Kubilay Aka'yı ifşa eden kadından açıklama!

Ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın geçtiğimiz gün mesajlaşmaları ifşa olmuştu. 25 yaşında bir kadın tarafından ifşa edilen mesajlardan sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Kubilay Aka, "Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi." diyerek tehdit edildiğini söylemişti.

O kadın açıkladı

Kubilay Aka'nın mesajlarını ifşa eden kadın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "Birkaç gündür süren olaylarla ilgili şu an açıklama yapmıyorum. Konuda sabah canlı yayında adım geçtiği için ve olaylar canlı yayında ifşalandığı için bu yazıyı yazıyorum. Olayın kiminle olduğu apaçık ortada. Birçok sayfa bu konuyla ilgili haber yapıyor. Bir ise on söyleniyor orası ayrı konu. Kubilay Aka'nın dediğine göre ben onu tehdit ediyormuşum. Kimse kusura bakmasın ama ağızdan çıkan sözlerle benim elimdeki belgeler çakışıyor. Bunu gerekirse yargıya taşır orada da hesaplaşırız. Konuyla ilgili şu an sessizliğimi koruyorum." dedi ve tehdit suçlamalarını reddetti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: