Kuzgun dizisinden beklemedik sezon finali! Dila öldü mü?

Kuzgun dizisi 16. Bölümü ile sezon finali yaptı. Kuzgun 16. son bölümde; Dila silahı göğsüne dayayarak kendisini vurdu. Kuzgun'un 16. bölümü bu sahneyle biterken dizi sezon arası verdi. Kuzgun'un sezon finali herkesi şoke etti ve izleyenleri ekran başına kilitledi.

Kuzgun dizisinden beklemedik sezon finali! Dila öldü mü?

Başrollerinde Barış Arduç ile Burcu Biricik'in rol aldığı, Star TV'nin sevilen dizisi "Kuzgun" bu akşam yayınlanan 16. bölümüyle sezon finali yaptı. Ekrana kısa bir ara verecek olan 'Kuzgun'un sezon finali izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizinin son sahnesi şok etkisi adeta şok etkisi yarattı.

Dila ölecek mi?

Behram Adıvar'ı yalnız yakalayan Dila silahını çekti. Tam Behram Adıvar'ı öldürecekken Kuzgun yetişti. Kuzgun da silahını çekerek Dila'ya doğrulttu ve ondan silahını indirmesini istedi. Dila, silahını indirince de Kuzgun, Behram Adıvar'ı "Artık ben sen oldum" diyerek öldürdü.

Bu kez Dila, Kuzgun'a dönerek "Sen bana silah çekince bir şeyi fark ettim. Ben ölmekten değil, senin tarafından öldürülmekten korkuyorum" dedi. Silahı göğsüne dayayan Dila, "Seni kalbinden vuracağım demiştim" diyerek kendisini vurdu. İzleyenleri şoke eden bu sahneyle birlikte dizi sezon arası verdi. Dila'nın hayatta kalıp kalmayacağı önümüzdeki sezon belli olacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: