Kylie Jenner 19. yaşına böyle girdi

'Keeping Up with the Kardashians' şovunun skandal isimlerinden Kylie Jenner, geçtiğimiz Çarşamba günü 19. yaş gününü kutladı.

Kylie Jenner 19. yaşına böyle girdi

19. doğum günü şerefine içinde kardeşi Kendall Jenner'ın da bulunduğu bir arkadaş grubu ile Bahamalar'a gitti.



Jenner, hem şahsi instagram hesabı üzerinden hemde Snapchat uygulaması üzerinden tatilini hayranlarıyla paylaşmayı da ihmal etmedi. 19 yaşına giren skandallar ailesi üyesi Kylie Jenner, doğum günü tatiliyle dünya magazininin gündemine oturmayı başardı. Seksi kırmızı bikinisiyle dikkat çeken Kylie Jenner, her zaman olduğu bu sefer de vücudunu gizlemekten çekinmedi. Kardeşi Kendall Jenner ise fotoğraflarda her zaman ki rahat halleriyle dikkat çekiyor.

"Mutluyum ve eğleniyorum. Doğum günüm için isteyebileceğim tek şey bu!" yorumuyla paylaştığı Snapchat resimleri ile tatilini özetledi.

Doğum günü tatili boyunca paylaştığı seksi ve iddialı fotoğraflarla yeni yaşını kutlayan Jenner kardeşler, 1 milyonun üzerinden beğeni aldı.

Kylie Jenner "19 yaşına girdiğime inanamıyorum. Geçmişe ve bu zamana kadar olup bitene baktığım zaman, tüm bunların bir çılgınlık olduğunu düşünüyorum. Gelecek yıllar bana, aileme ve arkadaşlarıma ne getirecek hayal bile edemiyorum." açıklamasını yaptı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: