Lanetli miras

Lanetli miras

Angelina Jolie, yıllardır dünyanın en güzel kadınlarından biri olma unvanını kimseye kaptırmıyor

Lanetli miras

Onu çok seven Brad Pitt gibi bir hayat arkadaşına, altı tane çocuğa, şöhrete ve sayamayacağı kadar büyük bir servete sahip.

Lanetli miras

Ama aynı zamanda lanetli bir mirasın da varisi. Jolie'nin ailesindeki neredeyse tüm kadınlar kanser yüzünden erken yaşta hayata veda etti.

Lanetli miras

Annesini 56 yaşındayken yumurtalık kanserinden kaybeden Jolie, geçen ay, kendisinin de kansere yakalanma riski yüksek olduğu için iki göğsünü de aldırdığını açıklamıştı.

Lanetli miras

Bütün bunların ardından Jolie'nin annesi Marcheline Bertrand'ın vaftiz kızı ve ünlü yıldızın aile dostu Marie Miles, konuyla ilgili endişelerini dile getirdi

Lanetli miras

Bir gazeteye verdiği özel röportajda konuşan Miles "Angelina'yı da kanser yüzünden erken yaxta kaybedeceğimizi düşünüp korkuya kapılmıştım" dedi.

Lanetli miras

Jolie'nin annesinin yanısıra, büyük büyük annesi, büyük annesi ve kısa bir sür önce de teyzesi kanser yüzünden genç yaşta hayata veda etti.

Lanetli miras

Jolie'nin annesinin yakın dostu olan Marie Miles, ünlü yıldızın hastalığa yakalanma riskini azaltmak için iki göğsünü de aldırma kararını "son derece cesur bir karar" olarak nitelendirdi.

Lanetli miras

Geçirdiği mastektomi operasyonuyla iki göğsünü de aldıran altı çocuk annesi Jolie ameliyatının nedenlerini New York Times için kaleme aldığı yazıda anlattı.

Lanetli miras

Yazısında kanserden kaybettiği annesini ve yaşadığı zorlu süreci de okuyucularla paylaştı.

Lanetli miras

Doktorunun yüzde 87 meme kanseri, yüzde 50 ise yumurtalık kanserine yakalanma riski bulunduğunu söylemesi üzerine ameliyat olma kararı aldığını anlatan yıldız “Bu durumu kontrol altına almak ve riski yapabildiğim kadar aza indirmek için ameliyat oldum” dedi.

Lanetli miras

Jolie’nin ameliyata karar verme ve operasyonu geçirme süreci şubat ayında başlamış ve nisanda sona ermiş.

Lanetli miras

10 yıl boyunca kanserle mücadele eden annesini 56 yaşında kaybeden Jolie’nin olaydan sonra ağır bir depresyon geçirdiği biliniyordu.

Lanetli miras

Ameliyatının en önemli sebebinin çocukları olduğunu belirten Jolie yazısında, “Çocuklarıma bu hastalığın beni onlardan ayırmayacağına dair söz vermem gerekiyordu fakat gerçek olan benim de ‘hatalı’ gen olarak bilinen, meme ve yumurtalık kanserine neden olan BRCA1 genini taşıyor olmamdı” diye belirtti.

Lanetli miras

Ünlü yıldız yazısında eşi Brad Pitt'e de geçirdiği zorlu süreç boyunca kendisine destek olduğu ve ameliyatının her anında yanında olduğu için teşekkür etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: