Leyla Lydia Tuğutlu'ya sürpriz teklif

Son bir yıl içinde yer aldığı projelerle büyül bir çıkış yakalayan Leyla Lydia Tuğutlu yakında sürpriz bir projeyle hayranlarını karşısına çıkabilir.

Leyla Lydia Tuğutlu'ya sürpriz teklif

Çağatay Ulusoy'la başrollerini paylaştığı "Delibal" filmiyle sinemaseverlerin büyük beğenisi toplayan Tuğutlu, daha sonra "Kiralık Aşk" dizisinde bir kaç bölüm konuk oyuncu yer aldı.

Güzel oyuncu, Kanal D'de yayınlanan cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisinde "Tatlı İntikam" ile çıkışı sürdürüyor.

Leyla Lydia Tuğutlu'ya sürpriz teklif


Miss Turkey 2008 güzeli olarak sektöre giren Tuğutlu'nun "Delibal" filminde oyunculuğu kadar sesiyle de büyük beğeni topladı. Filmde seslendirdiği 'lovefool' şarkısının Youtube'da 4 milyondan fazla dinlenmesinin ardından müzik şirketleri Tuğutlu'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Konservatuvar eğitiminin yanında 5 yıl müzik ve keman dersleri alan Tuğutlu, "Şarkı söylemek gibi bir iddiam yok" dese de, bir müzik prodüksiyon şirketinin teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun gelen teklife 'evet' demesi halinde Temmuz ayının ikinci haftasında stüdyoya girecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: