Lider Şahin, Didem Soydan'ı babasıyla tanıştırdı!

Bir süredir haklarında beraber olduklarına dair haberler çıkan Didem Soydan ve Lider Şahin, önceki gün Çeşme’de görüntülendi. Şahin ailesinin ortağı olduğu Gala Ayayorgi Beach’e giden ünlü manken, sevgilisinin babası Selami Şahin’le de tanıştı.

Lider Şahin, Didem Soydan'ı babasıyla tanıştırdı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, uzun süredir merakla beklenen yeni filmi "Arif v 216"nın afişini sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı.

Cem Yılmaz paylaşımının altına, "İyi insanlar yalnızca filmlerde mi olur Arif?" notunu düştü. Yılmaz'ın paylaşımı heyecan yaratırken paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

Lider Şahin, Didem Soydan'ı babasıyla tanıştırdı!


Cem Yılmaz, yeni filminde bu defa Arif ile ‘G.O.R.A’da tanıştığı insansı robot 216’nın maceralarını anlatacak. Arif v 216, 2018'de vizyona girecek.



Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yapacağı, senaristliğini ise kendisinin üstlendiği ‘Arif v 216’da Cem Yılmaz, kadın başrol oyuncusu olarak Seda Bakan’ı seçmişti.



Son olarak Yüksel Aksu'nun İftarlık Gazoz filminde izlediğimiz Cem Yılmaz, geçtiğimiz hafta vizyona giren Deli Aşk'ın da yapımcılığını yapmıştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: