Linet: Mevsimlik sanatçı değilim

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Evlenilecek adamı bulamıyorum, sperm bankasına gideceğim" sözleriyle çok konuşulan Linet, "Mevsimlik sanatçı değilim. Hiçbir zaman tek şarkılık kadın olamam. Anne olma isteğim çarpıtıldı" dedi.

Linet: Mevsimlik sanatçı değilim

Ünlü şarkıcı Linet, “Sanatçıların çoğu günlük yaşamaya, günlük şarkılara önem vermeye başladı. Hızlı tüketim akışına katılmayacağım. Kendi dünyamda yaşayıp bildiğimi okumaya devam edeceğim. Kimseyi kendime rakip olarak görmüyorum” dedi.

‘Bilir Misin?’ adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturan Linet, HT Magazin'den Arif Hür'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Linet şu açıklamalarda bulundu:
Bu albüm tam 6 ay gecikmeli çıktı. Nedeniyse benim astrolojiye olan merakım. Yıldız haritam ve doğum tarihime göre albümü 23 Ocak’ta çıkardım. Yukarıyla bağlantısı yüksek, tevekkül eden biri olduğum için dinleyicilerime en iyi albümü sunmak istedim. Kimi şarkıyı okurken okyanus gibi yükseldim. Şarkılar, meşakkatli geçen bu süreçte iyice demlenmiş oldu.

Albüme geri dönüşler nasıl?" sorusuna Line, "Her şey mucize gibi başladı. Şimdiye kadar, “Özlediğimiz ses geri döndü”, “Şarkılar birbirinden güzel” ve “Çok cool şarkılar” gibi yorumlar aldım. Mevsimlik sanatçı olmadığımı gösterdim diye düşünüyorum.

Bugüne kadar ne mevsimlik sanatçı ne de mevsimlik insan oldum. Her konuda uzun vadeliyim. Hiçbir zaman tek şarkılık kadın olamam. Bütün kişiliğim, duygularım ve ruhum bu albümde. İçimi döktüm bu albüme. 9 yıl sonra çıkardığım bu albüm belki de benim ustalık eserim. Gelecekte arşiv niteliği taşıyacak, 4 mevsim dinlenecek bir albüm oldu.

Anne olma özlemimi böyle anlamaları beni çok üzdü. Ben, bu sadece benim değil modern dünyanın kadınlarının ortak problemi demek istedim. Saf bir duyguyla sorulan bir soruya saf bir şekilde yanıt verdim. Yoksa sokakta dolaşıp çocuk özlemimden bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim çocuk özlemi anne olmak isteyen her kadının hissettiği saf annelik duygusu. Bu kadar temiz duygularla hissettiğim anne olma isteğimin bu kadar çarpıtılması tüm annelere büyük saygısızlık.

Aşka vakit yok demek bahanedir. Aşk, beni yükselten bir şey. Benim gücüme güç katacak bir şey. Küçüldüğümü hissettiğim an o ilişkiyi bitiririm zaten. Beni taşıyabilecek ve hazmedecek kişilere kapım açık.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: