Linet'ten iddialı açıklama: "Benimle ilişki yaşayan hiçbir erkek..."

Uzun bir aradan sonra single çıkaran şarkıcı Linet Posta'dan Suna Akyıldız'a konuştu...

Linet'ten iddialı açıklama:

Tam yeni birsingle çıkarmıştınız ki salgın yüzünden her şey askıya alındı. Bu durumdan nasıl etkilendiniz? Eskiden 10 şarkılık bir albüm yapılırdı, şimdi herkes tek şarkıya odaklanıyor. Haliyle tek klip çekip şarkıyı insanlarla buluşturuyoruz. Sağlık olsun da hepsinin sırası gelir. Müzik şifadır. Şu dönemde insanlar daha da çok dinleniyor diye düşünüyorum.

Linet'ten iddialı açıklama:

Corona virüs yüzünden kötü bir süreçten geçiyoruz. Kaç konseriniz iptal oldu?Haftanın 3 günü çalışıyordum. Yaz konserlerini de eklediğimizde çok fazla! Konserlerimiz süresiz şekilde iptal edildi. 75-80 iş ortalama. Sadece bizlerin değil tabii, 18 kişilik bir ekibim var. Onlar benim yol arkadaşlarım. Herkes kendi ekibine elinden geldiğince sahip çıkmalı. Çok zor ve ne zaman biteceği belli olmayan bir süreç

Linet'ten iddialı açıklama:

Evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? Nasıl önlemler aldınız?Evi sürekli dezenfekte ediyorum. Dışarıdan aldığımız her şeyi yıkıyoruz. Zamanı iyi ve kaliteli geçirmeye çalışıyoruz. Radyolara bağlanıyorum. Bir yıldır piyano eğitimi alıyorum. Bu sene yaz konserlerinde seyircinin karşısına piyano çalarak çıkmayı düşünüyordum. İnşallah bir an önce her şey yoluna girer. Bol bol yemek yapıyorum. Evde yapılabilecek çok şey var, yeter ki evde kalalım.

Linet'ten iddialı açıklama:

Bacaklarım çok güzel. Bu yüzden kısa etek ve yırtmaçları çok seviyorum. Sırf bacaklarım daha da güzel görünsün diye sahneye yüksek topuklu ayakkabılarla çıkıyorum. Bu anlamda Yıldız Tilbe'yi kıskanıyorum. Sahneye terlik ya da spor ayakkabıyla çıkıyor. Benim sesimden çok ayaklarım yoruluyor. Kardeşim, şarkı söylüyoruz diye çile çekmeye gelmedik dünyaya ama biz zoru başarıyoruz.

Linet'ten iddialı açıklama:

Bir dönem çok kiloluydunuz. Kilolardan kurtulunca sanki kendinizi buldunuz.Bir ara 90 kiloya kadar ulaşmıştım. Tam 40 kilo verdim. Çok zayıfladığım bir dönemim vardı ve bu hiç hoşuma gitmedi. Şu anda ise 60 kiloyum. İnanılmaz bir kas kütlesi kazandım. İki yıldır spor yapıyorum ve dengeli besleniyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum.

Linet'ten iddialı açıklama:

Kilo, büyük bir külfet. Sanayi tipi yemekler, fast food’lar insanların sadece kilosuyla değil, sağlığıyla da oynuyor. Öyle bir devirdeyiz ki sağlıklı beslenmek hem çok pahalı hem de meşakkatli. Ben ne kadar zayıflasam da beynim hâlâ şişman. Yemek yediğim zaman mutlu oluyorum. Aç kaldığım zaman çok agresif ve mutsuz oluyorum.

Linet'ten iddialı açıklama:

Eski resimlerinize baktığınızda ne hissediyorsunuz?Kendimi tanıyamıyorum. Her geçen gün daha da güzelleştiğimi fark ediyorum. Bu herkes için geçerli aslında. Her geçen yıl daha modern, daha hafif makyajlar ve daha doğal saçlar tercih ediyorum. Öyle abartılı topuzlar yok.

Linet'ten iddialı açıklama:

Erkekler sahnedeki kadına aşık olup, evdeki kadından çabuk mu sıkılıyorlar acaba?Hiç öyle bir deneyimim olmadı. Beni tanıyan, benimle ilişki yaşayan hiçbir erkek Linet'ten sıkılamaz. Öyle bir dünya yok. Bu zamana kadar hep giden ben oldum. Ben akıllı, her ortama ayak uydurabilen, espiri yeteneği olan erkeklere aşık oluyorum. Kendi alanında çok bilgili olması da gerekiyor.

Linet'ten iddialı açıklama:

Biraz kendim gibi birilerini arıyorum kısacası ve hep eksik kalıyor. Ben birçok konuda donanımlıyım. Hayatı ve gezmeyi çok seviyorum. Çok spontone bir kadınım. Hayatıma girecek kişinin de benim kadar donanımlı olması gerekiyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: