Mabel Matiz'den Harbiye'de sezon finali

Şarkıları ve sesiyle gönüllerde taht kuran Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu sezonun son konserini verdi. Soğuk havaya rağmen açık havayı dolduran sevenleriyle birlikte akşam boyunca şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, performansıyla kendine hayran bıraktı.

Mabel Matiz'den Harbiye'de sezon finali

Kerki Solfej’in organizasyonuyla gerçekleşen açık hava konserleri bu sezonun finalini Mabel Matiz’le yaptı. Kendisini izlemeye gelen sevenlerinin karşısına kendine has tarzıyla çıkan sanatçı, dillere pelesenk olan şarkılarıyla da herkesin içini ısıttı. Bu sene Harbiye Açıkhava’da 5. kez sahne almanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Mabel Matiz: “Sezonun son konserinde burada olup bize eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” sözleriyle serin havaya rağmen kendisini yalnız bırakmayan dinleyicisi için en güzel şarkılarını söyledi.


Mabel Matiz'den Harbiye'de sezon finali

Kekemeden Pop Star Yarattım



Muhbir şarkısını söyledikten sonra; “Bir kekemeden pop star yarattım.” diyen Mabel Matiz: “Canımın içi Sıla bu şarkının nakaratını kekeme olduğumu bilmeden yazdı. Okumaktan büyük keyif duyduğum bir şarkıdır bu. Buradan Sıla’ya da selam olsun.” sözleriyle büyük alkış aldı.


Mabel Matiz'den Harbiye'de sezon finali

Performansı boyunca sahnede fırtınalar estiren Mabel Matiz, kutsal mekanım dediği Harbiye Açıkhava’da akıllarda iz bırakacak bir final akşamı yaşattı. Şarkılarıyla olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da hayranlarını mest eden sanatçı, büyük alkışlarla yaz turnesinin kapanış konserini gerçekleştirdi. Konserini sonlandırdıktan sonra seyircisinin alkış ve tezahüratları üzerine yeniden sahneye çıkan Matiz, ‘Filler ve Çimen’ şarkısıyla bis yaptı.

Mabel Matiz'den Harbiye'de sezon finali

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: