Madrid'de Cansu Dere rüzgarı!

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya Yılmaz' karakterine hayat veren Cansu Dere, İspanya'nın en önemli ödül törenlerinden biri olan Fotogramas de Plata’da, dizi dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü sahibine takdim etti.

Madrid'de Cansu Dere rüzgarı!

İspanya’da 1951’den beri Sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’nın bu yılki ödül töreni, 4 Nisan’da Madrid'deki Eslava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. En iyilerin halk oylamasıyla seçildiği törende; Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi dünya starları ödül aldı.

Madrid'de Cansu Dere rüzgarı!

Bu yıl 73’üncüsü gerçekleştirilen Fotogramas De Plata’da ödül GECEsinde Cansu Dere, sahneye çıkarak dizi dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri’ye verdi.

Madrid'de Cansu Dere rüzgarı!

Dere, sahnede anonsunu İspanyolca yapınca salonu dolduranlardan büyük alkış aldı. Cansu Dere ödül töreninde önde gelen isimlerle bir araya gelerek, gece boyunca sohbet etti.

Madrid'de Cansu Dere rüzgarı!

Ödül töreni öncesi düzenlenen kırmızı halı etkinliğinde İspanyol basınından büyük ilgi gören Dere, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirerek basından gelen soruları yanıtladı.

Madrid'de Cansu Dere rüzgarı!

Daha önce 'Sıla', 'Ezel', 'Anne', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Şahsiyet' gibi yapımlarda rol alan Cansu Dere, hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: