Makinist ödülleri sahiplerini buldu!

İstanbul Teknik Üniversitesinin en köklü kulüplerinden Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü (EPGİK)'in her yıl düzenlediği "11. Makinistanbul" kapsamında gerçekleştirilen medya, sanat ve spor ödülleri töreninde yılın en başarılı sanatçılarına, sporcularına, medya mensuplarına ve ismi ile halkımıza idol olmuş çok değerli isimlere ödülleri takdim edildi.

Makinist ödülleri sahiplerini buldu!

Mesut Yar'ın sunuculuğuyla Boğaziçi Acapella'nın da sahne performansı ile renk kattığı törene Engin Altan Düzyatan, Cengiz Bozkurt, İrem Sak, Jess Molho, Burçin Terzioğlu, Selçuk Yöntem, Serdar Gökhan ve Hülya Koçyiğit gibi isimler katıldı.

Hepimizin başı sağ olsun!

"Poyraz Karayel" dizisi oyuncusu Burçin Terzioğlu'da geceye katılanlar arasındaydı. Ödülü aldıktan hızlıca çıkan Terzioğlu, "Arkadaşlar sete yetişmem lazım" derken basın mensuplarının çok kısa duygularınızı alabilir miyiz?" demesi üzerine "Bugün zor bir gündü. Böyle hediyeler en azından hayatın bir yerinden tutunmak için ufak bir mutluluk veriyor. Herkesin başı sağ olsun" diyerek oradan ayrıldı.

Ödül köşesi yaptırdım!

Geceden ilk çıkan isim Engin Altan Düzyatan olurken görüşleri merak edilen oyuncunun " Bu işi yaptığım için çok mutluyum. Gençlerden ödül almak. Özellikle dışarıda gezdiğim zaman insanların bana olan ilgisinden çok keyif alıyorum " derken "Sık sık aldığı ödüller alıyorsunuz. Bu ödüller için bir köşeniz va rmı?" sorusuna ise "Kıyamıyorsunuz, bir yere koyamıyorsunuz, çekmecelere de koyamam bu ödüller bize düşünülerek veriliyor. Onun için evde kendime bunun için bir köşe yaptım" dedi.

Eski yılları gözünün önünden geçti!

Aldığı yaşam boyu onur ödülü ile mutluluğu gözlerinden okunan usta oyuncu Hülya Koçyiğit, "Az önce ödül alırken geçmiş yıllardaki filmlerimden kesitler gösterdiler ve 50 yıllık sanat hayatım iyisiyle, kötüsüyle gözümün önünden geçti. " derken yakın arkadaşı Filiz Akın'ın geçtiğimiz günlerde yüksek ateş ile hastaneye kaldırılmasını soran basın mensuplarına " Filiz ile telefonda konuştum. Şuan durumu iyiymiş" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: