MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef'te bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Dün ilk eleme adayları Açelya ve F.Batuhan olarak belirlenmişti. Bugün ise Murat ve Yasin de eleme potasına girdi. 4 yarışmacı MasterChef'e veda etmemek için tüm hünerlerini gösterdiler. İşte 9 Ekim'de MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı...

MasterChef Türkiye'de kim elendi?

TV8 programı MasterChef'te geçen hafta Bahri elenmişti, 9 Ekim elemesinde Yasin, Murat, Batuhan ve Açelya yarıştı. MasterChef Türkiye'de ilk oyunu kırmızı takım kaybetmişti. İkinci oyunu da mavi takım kaybedince elemeye bu 4 isim çıktı. Sevilen yarışmada Açelya, F.Batuhan, Murat ve Yasin'in arasından elenen isim ise Açelya oldu. Açelya MasterChef'e veda etti. Göz yaşlarını tutamayan Açelya duygu dolu dakikalar yaşadı.

MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef Açelya kimdir? Açelya Kılıçay kaç yaşında?


28 Mart 1998’de Ankara’da doğdu. Küçüklüğünden beri sporla ilgileniyor. Lise döneminde Fenerbahçe’de lisanslı olarak voleybol oynadı, sonra yaşadığı sakatlık yüzünden bırakmak zorunda kaldı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde sinema televizyon bölümünde okuduktan sonra lise tahsilinin yarısında İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar tiyatro bölümüne geçip oradan mezun oldu. Küçüklüğünden beri yemek yaptığı için ailesinin de desteği ile aşçılığa yöneldi ve Mutfak Sanatları Akademisi uzun dönem profesyonel aşçılık bölümünden mezun oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: