MasterChef'te diskalifiye! Uğur Yılmaz Deniz'den ilk açıklama...

Uğur Yılmaz Deniz'in MasterChef Türkiye'den diskalifiye olduğunu öğrendiği anların görüntüsü dün akşam ekrana getirildi. Haberi olan Uğur, gözyaşlarına boğuldu.

MasterChef'te diskalifiye! Uğur Yılmaz Deniz'den ilk açıklama...

tv8'in sahibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta sosyal medyada yaptığı bir açıklamayla Uğur Yılmaz Deniz'in geçmişte attığı küfür ve hakaret içeren tweetler nedeniyle programdan diskalifiye edildiğini duyurmuştu. Ilıcalı'nın açıklamasına rağmen programda Uğur'un yer aldığı bölümler yayınlanmaya devam edildi. Taa ki dün akşama kadar.


MasterChef'in ekrana gelen son bölümünde Uğur'un diskalifiye olduğunu öğrendiği anların görüntüsü yayınlandı. Somer Şef, Uğur'u öne çağırarak alınan kararı açıkladı. Haberi öğrenince gözyaşlarına hakim olamayan yarışmacı şu açıklamayı yaptı:

"Şef öncelikle bu sebepten dolayı önünüze gelmek ve ayrılıyor olmak gerçekten hiç istemediğim olaydı. Sosyal medyaya başladığımda hiç aklımda böyle bir şey yoktu. O zaman ailevi problemler yaşamıştım. Çok fazla ağzımdan küfür çıktı, her yere saldırdım. Seneler geçtikçe olgunlaşıyoruz ve pişman oldum. Öncelikle sizlerden, tüm insanlardan özür diliyorum. Ne desem bilmiyorum şefim.

Aslında ben buraya gelirken şef sonuna kadar gidebilmeyi düşünüyordum. O insanların tanıdığı Uğur kesinlikle ben değilim"


İşte o görüntüler

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: