Mehmet Ali Erbil'den 7 ay sonra ilk fotoğraf!

Geçtiğimiz yıl evinin banyosunda düşerek yaralanan ve aylarca yoğun bakımda yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den ilk fotoğraf geldi.

Mehmet Ali Erbil'den 7 ay sonra ilk fotoğraf!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen yıl evinin banyosunda düşerek yaralanmış, hemen hastaneye kaldırılmıştı. Erbil'in kaburgaları akciğerine batmış, aynı zamanda yıllardır savaştığı 'Kaçış Sendromu' nüksetmişti. 7 aydır hastanede tedavi gören Mali'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Doğum günü kutlaması

236 gündür hastanede yatan ünlü şovmen, ilk kez bir karede yer aldı. Mehmet Ali Erbil, hastalığı boyunca hep yanında olan yakın dostu Ercan Avşar'ın doğum gününü kutladı. İki dost, Avşar'ın seslendirip meşhur ettiği "Happy de Birth Day To You" şarkısı eşliğinde pastayı kesti. Avşar, o anları sosyal medya hesabından paylaşınca Erbil'in ilk görüntüsü de internette hızla yayıldı.

İşte o fotoğraf:

Mehmet Ali Erbil'den 7 ay sonra ilk fotoğraf!

Öte yandan Mehmet Ali Erbil'in 23 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde İstinyePark'ta objektiflere yansmıştı. Erbil, babasının iyi olduğunu ve yakında taburcu olacağını şu sözlerle açıklamıştı: "Babam hastanedeki son günlerini geçiriyor. Önümüzdeki günlerde nasipse artık evde olacak. Durumu çok çok iyi. Bu zor zamanlarda bizimle beraber olan herkese teşekkürler."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: