Mehmet Dinçerler'in anahtarı Hadise'de!

İş insanı Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise, aileye de girdi. Sevgilisinin kardeşi Tuğba’nın düğününde aile fotoğrafında yer alan ünlü popçu, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz gece Dinçerler’in Arnavutköy’de bulunan evine girerken görüntülenen ünlü çiftten Hadise'nin kapıyı açması dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Dinçerler'in anahtarı Hadise'de!

Zeynep Sever Demirel, son zamanların en popüler alanlarından birine, internete yöneldi. Volkan Demirel devam eden 6 yıllık evliliğinde bir de kızı olan Zeynep Sever Demirel, bir video paylaşım sitesinde kendi adına kanal açarak hemcinslerine günlük hayatlarında fayda sağlayacak önerilerde bulunuyor.

Mehmet Dinçerler'in anahtarı Hadise'de!




Güzellik, kadın, moda, bakım ve lifestyle hakkında videolar paylaşan eski model, henüz iki video paylaşmasına rağmen 2 bin 500'ü geçen takipçi sayısına ulaştı.

Mehmet Dinçerler'in anahtarı Hadise'de!




Demirel hesabının tanıtım yazısında; “Merhabalar, ben Zeynep Sever Demirel. Artık ben de YouTube’dayım. Moda, güzellik ve alışveriş videolarımla karşınızda olacağım. Videolarımı beğenmeyi ve yorum yazmayı unutmayın” ifadelerine yer verdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: