Mehmet Günsür

Mehmet Günsür

Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Çok daha genç görünen oyuncunun 37 yaşında olduğuna kimse inanmıyor.

Mehmet Günsür

Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği 'Geçmiş Bahar Mimozaları' adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı.

Mehmet Günsür

O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre 'Dawn' adlı bir grupta şarkı söyledi.

Mehmet Günsür

Mehmet Günsür

Hamam filmiyle birlikte oyunculuğu meslek olarak seçen Mehmet Günsür, bu filmin ardından çocukluk yıllarında sıklıkla gittiği İtalya'ya yerleşti ve mesleğine orada devam etti.

Mehmet Günsür

Yakışıklı oyuncu zaman içinde İtalya'da çok sevilen biri haline geldi. Ailesi "Yugoslavya" göçmeni olan Mehmet Günsür, "The Italian" adlı filmde "Arnavut" bir genci canlandırdı.

Mehmet Günsür

Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa rolünü üstlendiği için İstanbul'a yerleşen Mehmet Günsür, daha önce yer aldığı Türk yapımları için sık sık İstanbul'a geldi, ancak İtalya'daki yaşamından vazgeçmedi.

Mehmet Günsür

2003 yılında oynadığı "O şimdi asker" filmindeki rolüyle Altın Portakal 40. yıl özel ödülünü alan başarılı oyuncu, bu film sayesinde Türk izleyicisi tarafından daha çok sevildi.

Mehmet Günsür

Son olarak "Aşk tesadüfleri Sever" adlı film ile beyaz perdede olan Mehmet Günsür, bu projede Belçim Bilgin ile başrolü paylaştı. İkilinin filmdeki uyumu ve performansı gişeye de yansıdı.

Mehmet Günsür

Katerina Mongio ile evli olan Mehmet Günsür'ün Ali adında bir oğlu ve Maya adında bir kızı var.

Mehmet Günsür

Bıçak Sırt dizisiyle televizyon izleyicilerinin de beğenisini kazanan Mehmet Günsür, son olarak yer aldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle de adeta tavan yaptı. "Şehzade Mustafa" hayranları sanal ortamda her gün yeni bir fırtına estiriyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: