'Mekanın Sahibi' tartışmalarına o ünlü de katıldı!

Şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile 'Mekanın Sahibi' polemiğine katıldı.

'Mekanın Sahibi' tartışmalarına o ünlü de katıldı!

Ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz aylarda Norm Ender'in başlattığı 'Mekanın Sahibi' tartışmalarına katıldı. Polemiğe dahil olan güzel şarkıcı, “Enerjisi çok iyi eser ama fazla uzattık. Emlakçı değilim, müzisyenim. Olaya bu pencereden bakıyorum. Rahmetli Kayahan ustanın da söylediği gibi, ‘Kiracıyız bu dünyada’... İyi insan olalım ve kalp kırmayalım yeter” dedi.

'Mekanın Sahibi' tartışmalarına o ünlü de katıldı!

119 milyon izlenme aldı

Rapçi Norm Ender'in geçtiğimiz aylarda çıkardığı Mekanın Sahibi şarkısı sadece Youtube üzerinde 119 milyondan fazla izlendi. Oldukça eleştirilen şarkıya Ceza, Ezhel ve Ben Fero gibi isimlerden de eleştiri gelmiş ve 'Mekanın Sahibi' tartışması uzun süre devam etmişti.

Şarkı çalıntı mı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan bir video ile şarkının çalıntı olduğu iddia edildi. İddiaya göre Norm Ender'in Mekanın Sahibi şarkısı, Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından seslendirilen Work My Move şarkısıyla benzer özellikler taşıyor. Norm Ender, konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Loop: Müzik yaparken kullanılan yardımcı ses döngüleridir. Üretim amaçları şarkılarda kullanılmaktır. Aranjörler çok iyi bilir ve kullanır. Sizin bilmiyor oluşunuzdan yararlanmaya çalışan bebelerin kurbanı olmayın! Aynı kumaşla farklı elbiseler yapan terziler gibi, dikiyoruz :)" demişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: