Melisa Aslı Pamuk, eski arkadaşının tehdidini affetti!

Oyuncu ve 2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisini ölümle tehdit eden eski solist arkadaşı Elif Atbaş'ı affetti.

Melisa Aslı Pamuk, eski arkadaşının tehdidini affetti!

Melisa Aslı Pamuk, Elif Atbaş ile aralarının bozulmasının ardından arkadaşı tarafından yüzüne kezzap atılmakla ve öldürülmekle tehdit edilmişti. Pamuk, tehdit üzerine savcılığa başvurmuş ve Atbaş hakkında 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Daha sonra oyuncu tehditlerden korkmuş ve şikayetini geri çekmişti.

Yeniden tartışmışlardı

Geçtiğimiz yıllarda ise ikili yeniden tartışmış ve Melisa Aslı Pamuk, Elif Atbaş'a tekrar dava açmıştı. Pamuk, Atbaş'ın kendisini "Seni rezil edeceğim" sözleriyle tehdit ettiğini dile getirmişti. Bu şikayetin ardından Atbaş'ın, tehdit suçundan 6 ay, hakaretten 3 ay 15 gün olmak üzere 9 ay 15 gün hapsine karar verildi.

Uzlaştılar

Elif Atbaş'ın karara itiraz etmesiyle Yargıtay'a giden dosya, uzlaşma hükümlerinin sorulması için yerel mahkemeye geri gönderildi. Melisa Aslı Pamuk, uzlaşmak istediğini belirterek Atbaş'ı affetti. Böylece iki taraf uzlaşma sağladı ve dosya kapandı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: