'Menajerimi Ara'da Ayça Varlıer'den şoke eden açıklama!

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın Ayça Varlıer ve Yağmur Tanrısevsin’i ağırladığı 33. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Tanıtımda Ayça Varlıer’in basın önünde Ceyhun’la (Umut Temizaş) ilgili önemli bir açıklama yapması dikkat çekerken Feris (Canan Ergüder), Serkan’ın (Serhat Teoman) evlenme teklifini kabul ediyor.

'Menajerimi Ara'da Ayça Varlıer'den şoke eden açıklama!

Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak olan ‘Menajerimi Ara’nın merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım paylaşıldı. Yayınlanan tanıtımda, Kıraç (Barış Falay) Ceyda’nın (Özge Borak) gerçek planının ne olduğunu çözene kadar onunla iş birliği yapıyormuş gibi görüneceğini dile getirirken Ceyda, Serkan’la beraber ajanstakilerin arkasından iş çevirmeye devam ediyor. Dicle (Ahsen Eroğlu), yeni bir proje için oyuncu arayışına girerken Emrah (Semi Sırtıkkızıl), sokakta ilginç bir olay sonucu tesadüfen tanıştığı Arzu’yu (Zeynep Oymak) öneriyor. Başından beri Ceyhun’un ısrarlarına rağmen onun filminde oynamayı reddeden Ayça Varlıer, geçmişte kendisiyle yaşadığı çirkin olayı basının önünde anlatarak Ceyhun’un gerçek yüzünü herkese gösterirken Varlıer’in açıklaması gündeme bomba gibi düşüyor. Serkan’ın sürpriz evlenme teklifiyle karşı karşıya kalan Feris’in cevabı ise “evet” oluyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!

MENAJERİMİ ARA 33. BÖLÜM 2. TANITIM:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: