Meryem Uzerli ile Alp Özcan evleniyor mu?

İşadamı Alp Özcan'la aşk yaşayan Meryem Uzerli, evlilik sinyali verdi.

Meryem Uzerli ile Alp Özcan evleniyor mu?

Uzun süre birlikte olduğu Can Ateş tarafından hamile olduğu dönemde terk edilince 'tükenmişlik sendromuna' yakalanan Meryem Uzerli, o dönem rol aldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinden de hastalığını bahane ederek ayrılmıştı. Almanya'ya dönen güzel oyuncu bebeğini orada doğurmuştu.

Meryem Uzerli ile Alp Özcan evleniyor mu?


3 yıl sonra "Gecenin Kraliçesi" dizisi için Türkiye'ye geri dönen oyuncu, reyting mağduru olunca umduğunu bulamadı. Fakat bu dönemde yat firması sahibi Alp Özcan tanışan Uzerli'nin yüzü aşkta güldü. Bir süredir birlikte olan ikilinin ilişkisi evlilik yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz hafta rol aldığı "Annemin Yarası" filminin Cannes Film Festivali'ndeki gösterimi için Fransa'ya giden Uzerli'ye kızı Lara ve sevgilisi de eşlik etti. Meryem Uzerli, bu kısa iş gezisini tatile çevirdi ve kızı ve sevgilisiyle Fransa'da tatil yaptı.

Meryem Uzerli ile Alp Özcan evleniyor mu?


Önceki gün de kızı Lara ile sevgilisi Alp Özcan'ın parkta el ele yürürken çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaşan Uzerli'nin bu hareketi olay oldu. Uzerli'nin bu paylaşımı ikili hakkında "Yakında evleniyorlar" dedikoduları çıkardı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: