Müge Boz ve Caner Erdeniz'in romantik pozuna takipçilerinden tam not!

Şimdilerde Bali'de tatilde olan Müge Boz ve Caner Erdeniz, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları son fotoğrafla takipçilerinden tam not aldı.

Müge Boz ve Caner Erdeniz'in romantik pozuna takipçilerinden tam not!

Oyuncu ve sunucu Müge Boz, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile 13 Haziran'da Barselona'da nikah masasına oturmuştu. Düğünün ardından İspanya'da balayı yapan çift, şimdilerde tatillerine Endonezya'nın Bali adasında devam ediyor. Tatilden karelerini takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmeyen ikili, son yaptıkları paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Tibumana şelalesinde bikinili pozunu paylaşan Boz, takipçilerinden tam not aldı. Fotoğraf, binlerce beğeni ve onlarca yorum aldı.

İşte o paylaşım:

Müge Boz ve Caner Erdeniz'in romantik pozuna takipçilerinden tam not!

Olumsuz yorumlara isyan etmişti

Öte yandan Boz, evlendikten yaklaşık bir hafta sonra ise hamile olduğunu duyurmuştu. Bu müjdeli haberle magazin sayfalarında da günlerce konuşulan oyuncu, evliliğini hamileliğine bağlayanlara da ateş püskürmüştü. Güzel oyuncu, "Bazı geçmişten valizi yüklü insanlar mutlu haberimizi ve ardından da bebeğimiz olacağı haberini sevenlerimizle paylaştıktan sonra ne çok olumsuz ve şaibeli yorumlar yaptınız. 'Yok bebek kaç haftalık, yok bebeği yutturmaya çalıştınız, yok bebek vardı sonra evlendiniz'. Şimdi bu olumsuz yorum yapanlara birkaç soru sormak istiyorum; Aynaya bakınca bu yaptığınız yorumlardan hiç yüzünüz kızarıyor mu?" sözleriyle tepkisini ortaya koymuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: