Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim Çaba Derneği'nin organizasyonuyla sokak çocukları için önceki akşam sahneye çıktı. Ünlü isimler Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, İntikam, Karadayı gibi dizilerdeki yıldızların rollerini canlandırdı

Muhteşem Çaba...

ÇABALARIN en güzeli! Sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla çok faydalı organizasyonlar düzenleyen Çaba Derneği'nin sokak çocukları için ilkini geçen yıl gerçekçekleştirdiği galanın ikincisi önceki akşam yapıldı. Şişli Kent Kültür Merkezi'nde yapılan galada aralarında iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri sahneye çıkıp Muhteşem Yüzyıl, Kuzey, Güney, Karadayı, İntikam gibi sevilen dizilerdeki ünlü karakterleri canlandırdı.

Muhteşem Çaba...

SEYİRCİLERİN ayakta alkışladığı skeçlerde Muhteşem Yüzyıl'dan 'Kanuni Sultan Süleyman'ı Cihan Kamer, 'Hürrem'i Ayşegül Dinçkök, Kuzey Güney'den 'Kuzey'i Abdurahim Albayrak, 'Güney'i Hamdi Akın Karadayı'dan 'Nazif'i Murat Aksu oynadı. 700 biletin tamamının satıldığı galadan elde edilen gelir Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü binasının yenilenecek. Dernek geçen yıl ki galadan elde edilen gelirle ÇABA Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni açmıştı.

Muhteşem Çaba...

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA), sokak çocukları yararına anlamlı bir projeye daha imza attı. İş, cemiyet ve spor dünyasından ünlü isimlerin, popüler televizyon dizilerinin ünlü karakterlerine hayat verdiği müzikli tiyatro oyunu 'ÇABA Gala 2' önceki akşam Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Muhteşem Çaba...

Ünlü isimler, yönetmenliğini Ali Sunal'ın yaptığı, Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, İntikam, Karadayı, Pis Yedili / Pamuk Prenses, Mutlu Ev Kadınları isimli müzikli oyunlar için sahneye çıktı. Dizilerin unutulmaz sahnelerinin skeçler halinde tekrar canlandırıldığı müzikli oyunda, aralarında Ayşegül Dinçkök, Abdürrahim Albayrak, Yasemin Kamhi, Burcu Karabacak, Yosun Güreli ve Alpin Şahin'in de bulunduğu isimler rol aldı.

Muhteşem Çaba...

Sokak çocuklarına yardım eli uzatılan bu anlamlı geceye, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Asuman-Hüsnü Güreli, Berrin Yoleri, Ceylan Çapa, Şebnem Çapa,Eda Kosif, İpek Varol, Hikmet Albayrak, Emine Özilhan, Sernur Çiftçi, Selma Türkeş, Begüm-Erdal Ayaydın büyük ilgi gösterdi. 700 biletin tamamının satıldığı galadan elde edilen gelirle Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü binasının yenilenecek.

Muhteşem Çaba...

HT KULÜP / Reşat BALCIOĞLU

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Muhteşem Çaba...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: