Muhteşem Yüzyıl Kösem isim mi değiştirecek?

Star TV ekranlarında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in sezon finali yapmasının ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem isim mi değiştirecek?

"Muhteşem Yüzyıl Kösem, geçtiğimiz hafta içi yayınlanan 30. bölümüyle sezon finali yaptı. Hem kötü giden reyting sonuçları hem de senaryo geriği birçok ünlü oyuncunun kadrodan çıkarıldığı dizinin sezon finalinde yine sürpriz ayrılıklar yaşandı. Son bölümde özellikle Genç Osman'ın Yeniçeri Ocağı'nın ayaklanmasıyla öldürülmesi büyük yankı uyandırdı.



Dizinin ilk 30 bölümünde yaşanan oyuncu değişimleri sonucu gelecek sezon devam etmesi beklenen dizide sürpriz bir değişim yaşanacağı söyleniyor. Posta yazarı Mesut Yar'ın ortaya attığı iddiaya göre, yeni sezonda 4. Murad döneminin anlatılacağı ve dizininde ismi de değişecek.



"Muhteşem Yüzyıl Kösem"in sezon finali TOTAL izleyici grubunda 20'inci, AB'de ise 2'inci sırada kendine yer bulabilmişti. Sezon boyunca bir türlü istediği reyting sonucuna ulaşamayan dizinin isim değiştirme hamlesinin reytinglere ne kadar etkisi olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.







Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: