Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan görücüye çıktı

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek Mipcom Fuarı’nın bu yılki onur konuğu Türkiye. Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in de tanıtılacağı fuarda Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün de konuk sunucu olacak.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan görücüye çıktı

Osmanlı tarihi ve hanedanına damga vuran Kösem Sultan’ın hikayesi önümüzdeki günlerde ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanırken; dizi ilk kez Cannes’da dünyaya tanıtılacak. Yapımcılığını ise Timur Savcı’nın üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, Mipcom fuarı kapsamında 200 katılımcı, 35 dakikalık özel bir gösterimde yer alacak. Böylece Cannes’da ilk kez bir Türk dizisinin izlemesi gerçekleşecek. The Hollywood Reporter dergisi başta olmak üzere televizyon sektörünün birçok önemli dergisinde Kösem ilanları yer alırken; şehrin en büyük duvarlarından otel odalarının kapı kollarına kadar her yerde Kösem rüzgarı esiyor.

Cariyeler karşıladı

NICE Havalimanı terminallerinde tüm yolcuları cariyeler karşılarken şehrin dört bir yanında da Kösem afişleri yer alıyor. Kösem Sultan’ın gençliğine Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou hayat verirken Sultan Ahmed’i Ekin Koç oynuyor. Kösem Sultan’ın esas başrolü Beren Saat de eşi Kenan Doğulu ile Los Angeles’tan Cannes’a geçip özel ‘Kösem’ partisine katılacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: