Müjde Uzman: Kanseri atlattıktan sonra kariyerim değişti

Murat Boz ile adı aşk dedikodularına karışan Müjde Uzman tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu Hadi İnşallah filminde Murat Boz ile birlikte rol almıştı. Peki Müjde Uzman kimdir? İşte merak ettiğiniz ayrıntılar...

Müjde Uzman: Kanseri atlattıktan sonra kariyerim değişti

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Pazarlama müdürlüğü ve müzik yazarlığı yapan Müjde Uzman, aynı zamanda modellik ve oyunculukta yapıyor.


2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez ekrana çıkan Müjde Uzman, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Makoçoğlu Bali Bey’in aşık olduğu Armin karakterini canlandırdı. 2013 yılında başarollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum’un oynadığı, 20 Dakika dizisinde Kuzgun karakterini canlandıran Müjde Uzman, son olarak Fatih dizisinde Dilyar rolünü oynadı.

ATV ekranlarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Nazlı rolünde izlediğimiz Müjde Uzman'ı. Geçen sene tiroid kanseri atlatan genç oyuncu artık her zamankinden iştahlı hayata. Sağlıklı besleniyor, öfkesine yenilmiyor. Hastalığın onu olumlu etkilediği düşüncesinde: "Yırttığım için daha mutlu bir insanım"

Çok yönlü, gencecik bir kadın Müjde Uzman. 31 yaşında. Üniversitede halkla ilişkiler okuduktan sonra pazarlama müdürlüğü de yapmış, şarkı sözü yazarlığı da. "Soyadımın hakkını vermek için çaba sarfediyorum" diyen güzel oyuncu meraklı, çalışkan, bir o kadar da becerikli.

On bir senedir yalnız yaşıyor. Hayata duyduğu açlığın kaynağında kalbini kaplayan büyük bir korku yatıyor ama... O genç yaşta ölmekten çok korkuyor. Sıcak bir öğleden sonra Uzman'la bir araya gelip, derin konulara daldık. İşte Müjde Uzman'ın Sabah'tan Ceren Arseven'e verdiği röportaj:


HABERİN DEVAMI VE FOTOĞRAFLARI İÇİN:
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: