Murat Boz ile Aslı Enver evleniyor mu? Acun Ilıcalı yine pot kırdı!

Acun Ilıcalı, kendisinin davetiyle Dominik'e giden Murat Boz'a teşekkür konuşması yaparken, "Ben de onun düğününe dünyanın bir ucuna gideceğim" sözleriyle şarkıcının düğününün yakın olduğunun sinyallerini verdi.

Murat Boz ile Aslı Enver evleniyor mu? Acun Ilıcalı yine pot kırdı!

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasının son bölümünde geleneksel birleşme partisi düzenlendi. Partinin konuklarından biri ise Murat Boz oldu. Boz, Acun Ilıcalı'nın özel davetiyle Dominik'e uçtu. Ilıcalı, birleşme partisinde ise davetini kırmayıp adaya geldiği için şarkıcıya teşekkür konuşması yaparken yeni bir bomba patlattı.

"Ben de onun düğününe gideceğim"

Acun Ilıcalı, "Ben de onun düğününe dünyanın bir ucuna gideceğim" şeklinde bir açıklamada bulundu. Bu açıklama ise Murat Boz ile Aslı Enver çiftinin hayranlarını heyecanlandırdı. Bu açıklamanın ardından çiftin düğün tarihi merakla beklenmeye başladı.

Daha önce de pot kırmıştı

Öte yandan TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, ikilinin ayrı olduğu dönemde "Bence onlar barışır" demişti. Ilıcalı'nın bu sözlerinin sadece iddia olmadığı ortaya çıkmış ve kısa bir süre sonra çiftten müjdeli haber gelmişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: