Murat Boz konuştu: "Aşk haberleri normal!"

Çeşme'de görüntülenen Murat Boz, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Hakkında çıkan aşk haberlerine de yanıt veren şarkıcı, "Adım dedikodulara karışıyor ama hayatımda kimse yok. Uzun süredir kalbim boş" dedi.

Murat Boz konuştu:

Yaz sezonunun sonlarına doğru Çeşme'ye giden şarkıcı Murat Boz, önceki gün bir mekanda kahvaltı yaptı.

Murat Boz konuştu:

Mekan dışında gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenen şarkıcı, kahvaltısını yarıda bırakarak muhabirlerin yanına geldi.

Murat Boz konuştu:

40 yaşındaki şarkıcı, "Bu sıcakta bekletmek istemedim" diyerek muhabirlerle ayaküstü sorularını cevapladı.

Murat Boz konuştu:

Murat Boz, "Sonunda beni buldunuz. Eylül ayı da geldi, çalışma ayı. Son tatilleri yapalım, ondan sonra çalışmalar başlayacak. Burdan sonra ailemin yanına gideceğim. İstanbul'a dönünce Harbiye konserim için provalara başlayacağız. Sürprizlerimiz olabilir" dedi.

Murat Boz konuştu:

Aşk hayatı hakkında Boz, "Adım dedikodulara karışıyor ama hayatımda kimse yok. Şu an tamamen işimle alakalıyım. Uzun süredir kalbim boş. Bu durumdan mutluyum. Her zaman gerçeği söyledim; biri olduğunda 'Var' diyorum. Birileriyle yazılmamı da çok anormal karşılamıyorum ama olursa çıkar söylerim" şeklinde konuştu.

Murat Boz konuştu:

"SİNEMA İÇİN MOLADAYIM" Sinemanın hayatında hep olacağını dile getiren yakışıklı popçu, "Şimdilik sinema için moladayım. Müzik şimdilik hayatımın en ön saflarında" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: