Murat Boz: Ruh ikizimi buldum!

Murat Boz: Ruh ikizimi buldum!

Karayip Korsanları'nın 55 yaşındaki yıldızı Johnny Depp, Amber Heard ile olaylı boşanmasının ardından sessizliğini bozdu ve bir dergiye röportaj vererek şiddet iddiaları hakkında ilgili ilk kez konuştu. Depp, geçen üç yılda kendisini ‘sapkın biri gibi hissettiğini’ dile getirdi. Eski eşi Heard’ün Los Angeles’taki evlerinde kendisine şiddet uyguladığı iddiaları sonrası insanların artık kendisine farklı gözle baktığını da söyledi.

Hollywood’u da ‘güç tüccarlığı’ yapmakla suçlayan oyuncu, kendisine yönelik komplo teorileri devam ederse oyunculuğu bırakacağını açıkladı. Gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkacağına inandığını söyleyen Depp, Hollywood kahramanı imajının yeniden inşa edileceğini belirtti.

Yaşananları kendi tarafından ilk kez anlatan Depp, “Bu, incitici. Beni inciten şey, olabildiğince uzağında olduğum biriymişim gibi gösterilmek. Sevdiğin birine zarar vermek mi? Kabadayılık mı? Hayır, bunlar beni tanımlamıyor. Bugüne dek hep sustum. Üzerime yapıştığını ve gittikçe daha da tuhaflaştığını biliyorum. Hiçbir zaman Sindirella olmayacaktım. Bunu biliyor ve kabul ediyordum. Ama bana bakışın bu kadar hızlı değişeceğini düşünmüyordum. Suçlamalar nedeniyle bana artık farklı gözle bakılıyor” dedi. Depp, bundan sonrasıyla ise avukatlarının ilgileneceğini söyledi.



Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: