Murat Boz'a Tarkan sorulunca...

'Janti' albümüyle beğeni toplayan Murat Boz, önceki akşam Uçankuş TV'nin konuğu oldu. Ünlüler Bulvarı'na adlı programa katılan Murat Boz, program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Murat Boz'a Tarkan sorulunca...

Albümün gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek sözlerine başlayan Murat Boz, "Yakında konserler başlıyor, tarihler açıklanacak. Avrupa turnelerimiz olacak, sahneleri çok özledim. Albüm yapmadıkça aynı şarkıları sürekli söylüyor olmanın seyirciye, dinleyiciye haksızlık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Tarkan sorusu karşısında sessiz kaldı!

Verdiği kilolar ile dikkat çeken Murat Boz, geçtiğimiz yaz basına yansıyan kilolu görüntülerine atıfta bulunan popçu, "Kilo vermiyorum, çok spor yapıyorum. Daha önce başıma gelenleri biliyorsunuz, dikkat etmek durumundayım ama insanız sonuçta" dedi. Daha önce vokalistliğini yaptığı Tarkan'la kıyaslanan Murat Boz, son günlerde yapılan "Boynuz kulağı geçti" yorumları hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Gazetecilerin "Boynuz kulağı geçti yorumları yapılıyor, sizin bu konudaki düşünceniz nedir." sözleri karşısında sessiz kaldı.

İlişkimi konuşmayı sevmiyorum!

Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz, ilişkisi hakkında konuşmaktan kaçındı. Bu yönde gelen soruları yanıtsız bırakan Boz, "İlişkimi konuşmayı sevmiyorum" demekle yetindi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: