Murat Yıldırım'dan 'İlk Öpücük' itirafı!

Mudanya'da çekilen 'İlk Öpücük' filminin Bursa'daki özel gösterimi sonrası filmin başrol oyuncusu ilginç bir itirafta bulundu. Murat Yıldırım, filmdeki unutamadığı sahnenin Mudanya sokaklarında dalgıç kıyafetleriyle koşması olduğunu söyledi.

Murat Yıldırım'dan 'İlk Öpücük' itirafı!

Ünlü oyuncular Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in başrolünü paylaştığı 'İlk Öpücük' filminin Bursa galası yapıldı. Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği romantik komedi türündeki filmin çekimleri, Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Gölyazı ve Tirilye beldelerinde yapıldı.

Murat Yıldırım'dan 'İlk Öpücük' itirafı!

Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Hayrettin Karaoğuz, Cezmi Baskın, Hayrettin Karaoğuz ve Beyti Engin'in yer aldığı filmin özel gösterimi PodyumPark Cinemaximum Salonu'nda yapıldı. Gösterime, başrol oyuncularından Murat Yıldırım ve Hayrettin Karaoğuz ile Yıldırım'ın eşi İmane Elbani katıldı. Sinameseverler, iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu. Murat Yıldırım, Hayrettin Karaoğuz, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekildi.

Murat Yıldırım'dan 'İlk Öpücük' itirafı!

Hayranları karşısında eşi İmane Elbani ile el ele tutuşan Murat Yıldırım, filmle ilgili, "Ben filmde çok eğlendim, güzel bir film yaptık. Bursa'da olmak benim için de çok güzel bir duygu. Bursa seyircisi muhteşem" dedi.

Murat Yıldırım'dan 'İlk Öpücük' itirafı!

Yıldırım, eşi İmane Elbani sürekli beraber görüntü vermeleriyle ilgili olarak, "Hayat arkadaşı denilen şey bu zaten, evlenip de ayrı ayrı kalmak hayat arkadaşlığını gösteren bir şey değil, bu şekilde olması çok güzel bir şey, ben öyle arzu ediyorum" diye konuştu. Murat Yıldırım, filmdeki unutamadığı sahnenin ise Mudanya sokaklarında dalgıç kıyafetleriyle koşması olduğunu söyledi. DHA

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: