MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

Seren Serengil’in bir süredir ayrı olduğu eşi Musa Aytun hakkında yaptığı “Musa ile kavgalarımızın sebebi bünyesinde barındırdığı kötü bir huyu. Ya bu huyundan vazgeçecek ya da benden” açıklaması merak uyandırdı.

MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

Kimileri bunu Sibel Can’ın kocası Sulhi Aksüt ile girdiği polemiğin benzeri bir PR çalışması olarak görüyor. İşte kötü huyla ilgili varsayımlar..

MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

CEM CEMİNAY: Belki de MOSSAD ajanı! 5 yılda sadece 4 kere kavga ettiklerine göre Musa’nın bünyesinde barındırdığı huy en fazla yılda bir ortaya çıkıyor. Belki de kendi MOSSAD ajanı kod adı da Mussad! Kaçamak yapmak isteyince ‘işim çıktı’ deyip evden tüyüyor!

MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

ESRA CEYDA ERSOY: Kötü huyu cinsel fantezisi olabilir.. Bahsi geçen kötü huy, birçok şey olabilir. Belki Musa çoğu erkek gibi ‘Benim dediğim olsun’ diyenlerden... Belki de eşine kaba davranıyor. Temizliğine dikkat etmiyor da olabilir.Ya da cinsel huyu kötüdür..

MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

ONUR BAŞTÜRK: Sibel Can’vari bu açıklamada bahsedilen kötü huy ne olabilir? “Huy” o kadar geniş bir kelime ki, seçenekler haliyle sınırsız oluyor.. Seren ne olur bizi aydınlat!

MUSA'NIN KÖTÜ HUYU NE?

VEDAT ÖZDEMİROĞLU: Sinirlenince HULK'a dönüşüyordur Bir sır ya saklanır ya da saklanmaz. Önce tüyo verip bir zaman sonra söylerim demeye getirmek yakışmıyor. Hatta bu tehdide giriyor. Bilmiyorum, belki de Musa’nın büyük bir takıntısı var ve sinirlenince Hulk’a dönüşüyor; asabi biridir belki de.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: