Mustafa Ceceli 1.5 ay önce şöyle söylemiş: "Konserde bile eşimden ayrılmam"

Mustafa Ceceli 1.5 ay önce katıldığı bir programda eşi için övgüyle bahsetmiş ve "Konserde bile eşimden ayrılmam" demişti.

Mustafa Ceceli 1.5 ay önce şöyle söylemiş:

Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi, oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den 1 hafta önce boşanmıştı. Eşine birlikte oturdukları evin yanısıra 3 milyon TL tazminat ödedi. "Neden boşandınız?" sorusuna şu cevabı verdi: "Evliliğimizin üzerinde 3 yıldır gerginlik vardı. Birbirimizin tarzlarını beğenmiyorduk."

Mustafa Ceceli'nin boşandıktan 5 gün sonra sosyetik güzel Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çiftin geçen Ocak'tan bu yana birbirini sosyal medyada takip ettiği de artık biliniyor.

UNUTULMAZ SÖZLER!
Boşandıktan sonra evliliğinde mutsuz olduğunu itiraf eden Mustafa Ceceli ayrıldıktan 1.5 ay önce başka şeyler söylüyordu. Ceceli 14 Nisan'da, Hülya Avşar'ın Star TV'deki programında mutlu aile tablosu çizdi. "Gönlün birine kayarsa evliliğini nasıl koruyacaksın?" sorusuna şu cevabı verdi: "Kişinin birine gönlünün kaymaması için evlilik birliğine saygı duyması, aile kavramına önem vermesi gerek. Şehir dışında konserlerim olsa bile hemen evime dönerim. Ya da konserde bile eşimden ayrılmam. Birlikte olmak ilişkimizi besliyor. Hep içinde aşk olan bir evliliği tercih ederim. Aşk ölmez, ömür boyu sürer."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: