Mustafa Sandal aşkını itiraf etti!

TRT Müzik'te ekranlara gelen 'Müzik Dünyası'nda Sinan Güzel'e konuk olan şarkıcı Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'la yaşadığı aşkı ilk kez itiraf etti.

Mustafa Sandal aşkını itiraf etti!

2018 yılının Haziran ayında 10 yıllık evli olduğu Emina Jahovic ile yollarını ayıran Mustafa Sandal, yeni bir aşka yelken açtı. Boşanmanın ardından adı pek çok güzelle anılan ve aradığı aşkı Melis Sütşurup'ta bulan Sandal, ilk kez bir programda aşkını itiraf etti.

"Melis’i ilk kez onlarla tanıştırdım"

Özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yapan Mustafa Sandal, "Takipçilerime söz verdiğim için Melis’i ilk kez onlarla tanıştırdım. Şu anda yeni başlayan bir ilişki. Hayırlısı olsun, yolu güzel olsun. İnsanlar birbirlerini tanıyacaklar, ilişkilerini geliştirecekler ve biz o güzel aşamadayız” dedi.

"Birbirimize iyi geliyoruz"

Ünlü şarkıcı aşkla ilgili olarak, "Geçmişte şu hatayı çok yapıyordum. Aşkı en başa koymak büyük hata. Bir şeyi kafadan zirveye koyunca o yolculuk uzun olmuyor. İlk görüşte aşk kalıcı olamayabiliyor" ifadelerine yer verirken, Sinan Güzel'in "Peki, siz Melis Hanım'la zirveye yaklaştınız mı?" sorusunu sorması üzerine Sütşurup'la birbirlerine iyi geldiklerini dile getirerek, "Yok daha biz şu an ilişkimizden çok keyif aldığımız bir dönemdeyiz. Birbirimizden keyif alıyoruz. Bol bol sohbet ediyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Birbirimize iyi geliyoruz" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: