Nazlı Çelik, Serdar Bilgili'yi affetmedi

Serdar Bilgili'nin eski eşi Nazlı Çelik, adı gibi nazlı çıktı! İşadamı, eski eşinin Paris'te olduğunu duyunca geçtiğimiz gün özel uçağına atlayıp Fransa'ya gitti. Ancak Bilgili, ne yaptıysa güzel spikerin gönlünü alamadı.

Nazlı Çelik, Serdar Bilgili'yi affetmedi

EVLİLİKLERİ 6 AY SÜRMÜŞTÜ

Beşiktaş'ın eski Başkanı Serdar Bilgili ile ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'in aşklarına verdiği ikinci şans da hüsranla sonuçlandı. 14 Şubat 2015'te nikah masasına oturarak herkesi şaşırtan ünlü çift, ikinci sürprizi ise evliliklerini 6 ayda bitirerek yapmıştı.

ÇELİK AYRILIK SONRASI TATİLE ÇIKTI

Bir yıllık ayrılığa daha fazla dayanamayan ikili, Ekim 2016'da yeniden bir araya gelse de ünlü işadamının adının karıştığı ihanet haberleri Nazlı Çelik'i pes ettirdi. Bilgili ile yollarını ikinci kez ayıran ünlü haber spikeri, aşk acısını yakın dostu Saba Tümer'le geçtiğimiz Cumartesi çıktığı Paris tatilinde atlatmaya çalıştı.

BİLGİLİ AŞKININ PEŞİNDEN GİTTİ

Dedikodulara göre; Serdar Bilgili de kendini affettirmek için soluğu Paris'teki Çelik'in yanında aldı. Ancak Bilgili, ne yapıp ne ettiyse aşkının gönlünü alamadı. Çaresiz İstanbul'a dönen Serdar Bilgili, önceki gün Bebek'teydi.

'CANSU'YU TANIMAM'

Keyifsiz olduğu gözlenen sosyetik işadamı, Nazlı Çelik'le ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. Bilgili, Nazlı Çelik'in kendisinden ayrılmasına neden olduğu Cansu Dere hakkında ise şöyle konuştu;

"Kendisini kesinlikle tanımıyorum. Onunla herhangi bir görüşmem, konuşmam söz konusu değildir." Bunun üzerine gözler, ihanet haberlerini yalanlayan eski eşini affedip affetmeyeceği merak konusu olan Nazlı Çelik'e çevrildi.



Kaynak: takvim.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: