Neco'nun 50. yıl tablosu

Neco'nun 50. yıl tablosu

Neco sanat hayatının 50. yılını önceki akşam Harbiye Açıkhava’da düzenlenen konserle kutladı. GECEde usta sanatçıya müzik dünyasının önemli isimleri eşlik etti.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Garo Mafyan yönetimindeki orkestranın eşliğinde “New York, New York”u seslendirerek konseri başlatan Neco’nun sahnedeki ilk konuğu “Seni Bana Katsam” şarkısıyla kızı Zeynep Özyılmazel oldu. Şarkı sonunda kızına sarılarak duygusal anlar yaşayan sanatçı, “Hayatımdaki en güzel şeylerim, yavrularım” dedi.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Neco, daha sonra unutulmaz şarkıları ve esprileriyle GECEye devam etti. Açıkhava’nın tamamen dolduğu GECEde Halit Kıvanç, Atilla Özdemiroğlu, Emre Altuğ, Yalın, Ayşe Özyılmazel, Ajda Pekkan, Nükhet Duru ve Kenan Doğulu da konuk sanatçı olarak sahnede yerlerini aldı.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Süperstar Ajda Pekkan da bu özel GECEde Neco’yu yalnız bırakmadı. “Her Yaşın Bir Güzelliği Var”ı sahnede solo olarak seslendiren Pekkan ardından “Can’t Take My Eyes Of You” şarkısını Neco’yla birlikte söyledi. Alkışlar konser boyunca hiç dinmedi.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Neco’yu bu özel gününde, eşi İdil Erge, küçük çocukları Leyla ve Ali Nejat ’ın yanı sıra büyük kızı Zeynep Özyılmazel de yalnız bırakmadı. Neco şarkılarına devam ederken oğlu Nejat konseri annesinin kucağında uyuyarak geçirdi. Konser boyu ailesine olan sevgisini dile getirerek duygu dolu anlar yaşayan Neco’nun gözleri dolunca kızı Ayşe’den destek geldi: “Biz seni buraya ağlayasın diye getirmedik, bugün senin günün eğle

Neco'nun 50. yıl tablosu

Neco, Yalın’la “Öyle Sarhoş Olsam ki” şarkısını söyledi.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Sahnede Neco’nun son konuğu Nükhet Duru oldu. Dostlukları yıllara dayanan Neco ve Nükhet Duru şarkıları ve tatlı sohbetleriyle GECEyi sonlandırdı. Nükhet Duru ve Neco birlikte “Ben Sana Vurgunum”, “Lüküs Hayat”, “Tek Başına”, “Yalnız Kullar”, “Ağlama Değmez” şarkılarını seslendirdi. Gecenin sonunda seyirci dakikalarca Neco’nun 50 yılının bu özel kutlamasını ayakta alkışladı.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Neco’nun konukları arasında Kenan Doğulu da vardı. “Let it Be” ve “Unforgettable” şarkılarını birlikte seslendiren ikili, unutulmaz bir performansla alkış yağmuruna tutuldu.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Emre Altuğ’u sahneye davet eden Neco birlikte “Resimdeki Gözyaşları” ve “O Gemide Bende Olsaydım” şarkılarını seslendirdi. Performans sonrasında ustaya büyük bir hayranlık duyduğunu anlatan Altuğ “Ben Neco abinin ağır bir hayranı olarak büyüdüm. Eski zamanlarda Neco, televizyona çıktığı zaman içine düşerdim” dedi.

Neco'nun 50. yıl tablosu

Olcayto Ahmet Tuysuz - Burcu Kıratlı

Neco'nun 50. yıl tablosu

Hıncal Uluç - Ünal Özüak - Halit Kıvanç - Sedefhan Oğuz

Neco'nun 50. yıl tablosu

GECEnin yaratıcısı Ayşe Özyılmazel, ikinci yarıda babasına eşlik etti. İkili, yeni klip çektikleri “Hani” ve “Pam Pam”ı söyledi.

Neco'nun 50. yıl tablosu

“New York, New York” şarkısıyla sahneye çıkan Neco, 50. yılını özel repertuvarı ve tatlı anılarıyla seyirciye aktardı. Sanatçının sahnedeki ilk konuğu “Seni Bana Katsam” şarkısıyla kızı Zeynep Özyılmazel oldu. Baba-kız şarkı sonrası birbirlerine sarılarak ağladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: