NEHİR ERDOĞAN'IN ZOR ANLARI

Üniversiteyi bitirdiği yıl babasını kaybeden ve Nehir Erdoğan, güçlü durmaya çalışırken gerçekleri kabul etmemenin yanlışlığına değindi.

NEHİR ERDOĞAN'IN ZOR ANLARI

Filiz Akın'ın Habertürk'teki programına konuk olan Erdoğan, 'Karakter olarak da fizik olarak da babama çok benzerim. Daha güçlü bir duruşum vardır. Daha içimde yaşarım, daha gizli ağlarım. Annem ve abim, duygularını daha açık edebilen insanlar' diye konuştu.

Babasının ölümünden sonra annesinin çok ağladığını ve çok mutsuz olduğunu, abisinin de sürekli isyan ettiğini söyleyen Nehir Erdoğan, yaşadıklarını anlatırken zorlandı. Erdoğan, 'Benim de üniversite yeni bitmişti ve İstanbul'a döndüm. Ben sadece kendimi işe verdim. 4 işte birden çalışmaya başladım. Bir sene böyle gitti. Fakat bu da çok iyi bir şey değilmiş. Sonradan o ağlamamanın, güçlü duracağım, babam ölmedi ki sadece boyut değiştirdi, gitti, beni görüyor... Çok fazla kasmışım galiba kendimi. Çok özlüyorum. Daha dün gece yine rüyamda gördüm. Çok özlüyorum tabi yapacak bir şey yok. Bir gün kavuşacağız inşallah' şeklinde konuştu.



Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: