Neriman ile Macit aynı çatı altında!

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film-Ata Türkoğlu’nun üstlendiği Fatih-Harbiye’de Kadir Doğulu, Neslihan Atagül , Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici , Uğur Demirpehlivan, Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan oynuyor.

Neriman ile Macit aynı çatı altında!

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

Dizinin 11 Ekim Cumartesi akşamı 20:00’de yayınlanacak 43. Bölümünün özeti ise şöyle:

“Şinasi otele girdiği anda karşısında Macit’i görünce mahvolur. Neriman’ı Macit ile buluşmak için kendisini kullanmakla suçlar. Onu oyununa alet etmiştir. Neriman, Şinasi’nin gördüklerini Faiz’e söylemesinden korkmaktadır. İnci yıllardır ölü bildiği eski aşkı Nadir’i karşısında görmenin şaşkınlığı içindedir. Nadir ise tek bir gerçeği öğrenmek için dönmüştür; Macit onun oğlu mudur? Bütün hayatını Kerim ve İnci’den intikam almak için bekleyerek geçirmiş Nadir’inse Macit’ten vazgeçmeye niyeti yoktur. Pelin, Macit ve Neriman’ın Eskişehir’de olduğunu öğrenir ve mutluluklarını engellemek için eline geçen ilk fırsatı da değerlendirecektir. “

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: