Nihal Candan: "Göğüslerim kilo alıp vermekten deforme oldular!"

Katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran Nihal Candan oldukça ilginç itiraflarda bulundu. " Göğüslerim kilo alıp vermekten deforme oldular" diyen Candan, "Yer çekimi diye bir şey var, maalesef göğüslerim estetik" diye konuştu.

Nihal Candan:

Katıldığı "Bugün Ne Giysem" ve "Survivor" yarışmalarıyla adını duyuran Nihal Candan, müzik yazarı Hakan Kanburoğlu'na konuştu.

Nihal Candan:

Nihal Candan:

Murat Boz ve Eser Yenenler ile bir eğlencede görüntülenmeleriyle ilgili konuşan Nihal Candan, "Arkadaşlarımızla eğlenmeye gittik, eğlendiğim magazinel isimleri zor durumda hiçbir zaman bırakmak istemedim ve bu yüzden hiçbir zaman bu konuyla ilgili konuşmadım.

Nihal Candan:

O dönem 19-20 yaşındaydım ve 'Bu konunun üstesinden gelebilir miyim?' diye çok düşündüm. Kendimden ödün vermemek için de sustum.

Nihal Candan:

Bahar çocuksu biri olduğu için sonucu kestiremedi. İnsanlar çok acımasız, beni bilen biliyor. Tanıyan tanıyor. O GECE ile ilgili kesinlikle yanlış bir şey yoktu.

Nihal Candan:

Herkesi zan altında bıraktılar. Tabii olay sonrası hepimiz depresyona girdik. Benim susma sebebim onların kariyeriyle alakalıydı, onlar ünlü arkadaşlarımız. Yanlış yaptığımız hiçbir şey yok. Kimsenin ilişkisini bozmadım, yanlış diyaloğum olmadı" dedi.

Nihal Candan:

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Nihal Candan, "Şu an hayatımda aşk var, gayet mutluyum" cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.

Nihal Candan:

Survivor yarışmasıyla ilgili Nihal Candan, "Survivor bir kadın için gerçekten zor bir yer. Ben şov dünyasından geldiğim için avantajlıydım.

Nihal Candan:

Takipçim çoktu ama gönüllülerle yarıştım. Acun Ilıcalı böyle uygun gördü. Arkadaşlarım beni elemeyi unutmuştu. Survivor benim için askerlik gibiydi. 'Stilettolarınla mı geldin?' diye dalga geçtiler. Yine olsa yine giderdim, Acun Bey nasıl uygun görürse Gönüllüler'de de Ünlüler'de de yarışırım. Survivor 2020'de Cemalcan çok sempatik, Barış ise çok yakışıklı" açıklamasını yaptı.

Nihal Candan:

Çok fazla estetik sorusu aldığını belirten Candan, "Çok estetik yaptırdığımı düşünüyorlar. Göğüslerim kilo alıp vermekten deforme oldular.

Nihal Candan:

Yer çekimi diye bir şey var, maalesef göğüslerim estetik. Bir de badem göz ameliyatı oldum. Onun dışında hiçbir şey yok. Dudaklarım orijinal her sabah fırçalıyorum dudağımı" yanıtını verdi.

Nihal Candan:

Güzellik salonu için rap şarkı yaptığını belirten Nihal Candan, "Şarkıyı yaptım, Spotify gibi dijital platformlarda da yayınlayacağız. Şu an sadece YouTube'ta var. Çok sevildi.

Nihal Candan:

Doğru zamanı bekliyorum. Şarkıcı olur muyum bilmem ama şarkım tüm platformlarda olacak" ifadelerini kullandı.

Nihal Candan:

Nihal Candan:

Eğitimci bir aileden geldiğini vurgulayan Candan, ''Babam her zaman doçent veya savcı olmamı istedi. Konuşmamı eleştirdiler diye hep çekindim. Ama hukuk bölümünü bitirdim. Staj yaptıktan sonra avukat olacağım. Bir iki yıla hem avukat olacağım hem de güzellik salonumu işletmeye devam edeceğim. Akademisyenlik mi neden olmasın.'' diyerek gelecek hayalini açıkladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: